ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομάδα Fitness & Weights, Cardio Theater, Ομαδικά Προγράμματα + Σάουνα

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομάδα Fitness & Weights, Cardio

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
23€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Έλα κι εσύ να προπονηθείς για μία εβδομάδα στο καλύτερο γυμναστήριο της Σταυρούπολης εντελώς δωρεάν!

Ψάχνεις την καλύτερη παρέα στην περιοχή σου; Γυμνάσου μαζί μας όσες φορές επιθυμείς στην αίθουσα του Fitness & Weights. Εκεί θα μπορέσεις να τονώσεις το μυϊκό σου σύστημα. Στο χώρο του Cardio Theater θα αυξήσεις την καρδιοαναπνευστική σου λειτουργία ενώ στα Ομαδικά μας προγράμματα θα διασκεδάσεις και θα εκτονωθείς!

Μετά το τέλος της προπόνησής σου μπορείς να απολαύσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης στη Σάουνα του γυμναστηρίου.

Γίνε και εσύ μέλος της καλύτερης παρέας στα δυτικά της πόλης!

Το γυμναστήριο Top Fitness στην Σταυρούπολη ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης και αποτελεί το μεγαλύτερο γυμναστήριο της περιοχής με εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε 2300 τ.μ.! Σου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γυμναστηρίου με πάνω από 50 ηλεκτρονικά μηχάνηματα στο Cardio Theatre, περισσότερες από 175 μηχανές δύναμης, 330 τ.μ. με ελεύθερα βάρη, μεγάλη ποικιλία Ομαδικών Προγραμμάτων, Cycling Workout, Ιμάντες Αιώρησης, Διατροφή, Μασάζ, Σάουνα, Ιδιωτικό Parking, Παιδότοπο κ.α.! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.